MESECIMA SU JE KRITIKOVALI ZBOG KILAŽE, A KADA SE POJAVILA NA SVADBI RAŽNATOVIĆA, SVI OSTALI BEZ DAHA: ANA NIKOLIĆ PONOVO IZGLEDA KAO MILION DOLARA


Pevačica Ana Nikolić bila je jedna od najzgodnijih dama sa estrade kada se pojavila na muzičkoj sceni i pevača pesmu „Januar, januar“. Godinama je nosila ovaj epitet sve dok se nije ostvarila kao majka i kao i sve druge žene suočila se sa problemom viška kilograma kojih nikako nije mogla da se oslobodi.

 

Čini se da to pevačicu nije mnogo opterećivali, naročito jer je jedno vreme i karijeru stavila u stanje mirovanja, međutim, što je ona više ignorisala, kritike na račun njenog izgleda bile su sve brojnije.

 

Gotovo svakodnevno su joj putem društvenih mreža svi pisali kako je nemarna prema sebi, da je preterala i da hitno treba da smrša. I onda se odjednom desila transformacija o kojoj svi govore. Ana se juče pojavila na svadbi kod Veljka Ražnatovića  i seksepilnoj haljini i apsolutno niko nije mogao da ostane ravnodušan na njen izgled. Pevačica je izgledala zavodljivo i seksi s početka karijere i ponovo je privukla pažnju svih prisutnih. Svaka čast za upornost i trud.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐀𝐍𝐀 𝐍𝐈𝐊𝐎𝐋𝐈𝐂 (@ananikolicofficial) on Nov 24, 2019 at 1:38pm PST

Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.